Bidden voor de verkiezingen!

donderdag 03 juni 2010 16:14

André Rouvoet van de ChristenUnie heeft zijn achterban opgeroepen om te bidden voor Nederland en het politieke en sociale klimaat in ons land. De kiesvereniging van de ChristenUnie Dantumadiel heeft hierop positief gereageerd. Samen met de kiesvereniging van het SGP in Dantumadiel wordt er een gebedsamenkomst georganiseerd op D.V. dinsdagavond 8 juni a.s.

Met de verkiezingen van 9 juni in het vooruitzicht zijn de verkiezingscampagnes van de diverse politieke partijen los gebarsten.  
Ook de christelijke partijen zijn met hun verkiezingscampagnes begonnen. 
Lijsttrekker en partijleider André Rouvoet van de ChristenUnie heeft zijn achterban opgeroepen om te bidden voor Nederland en het politieke en sociale klimaat in ons land. De kiesvereniging van de ChristenUnie 

Dantumadiel heeft hierop positief gereageerd.  Samen met de kiesvereniging van het SGP in Dantumadiel wordt er een gebedsamenkomst georganiseerd op D.V. dinsdagavond 8 juni a.s. Aan deze samenkomst zullen ds.Kramer uit de Westereen, ds. Reinders eveneens uit de Westereen en  ds. Vlijm uit Wâlterswâld hun medewerking verlenen. 
De samenkomst is uitdrukkelijk geen verkiezingscampagne!  Ook is iedereen, van welke signatuur dan ook,van harte welkom. 
In deze avond voorafgaand aan de verkiezingsdag zullen de verkiezingen en de komende nieuwe regering aan God opgedragen worden. Zo steunen christenen de gemeenschap! 

Dinsdag 8 juni 20:00-21:00 uur in de Chr.Ger.Kerk te Damwâld, Haadwei 127

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Flyer Gebedsavond519,8 kBapplication/pdfdownload

« Terug